Alle informatie over onze ticketing oplossing is terug te vinden op deze pagina. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (013) 8897063 of [email protected]

 

Servicekosten

Zijn er kosten verbonden aan Ticket2Get?

Onze ticketing oplossing is GRATIS voor evenement organisatoren. De bezoeker van jouw evenement betaalt €1.50 per ticket + 3,5% transactiekosten waarmee alle (internationale) betaalmethodes zijn gedekt. Dit bedrag wordt geheel transparant toegevoegd in de ticketshop.

Hiervoor verzorgen wij een ticketshop die je op je website en Facebook kunt integreren, de laatste features en ondersteuning voor jou en je kaartkoper.

Wanneer krijg ik mijn ticketomzet uitbetaald?

De uitbetaling van de ticketomzet gebeurt altijd binnen vijf werkdagen nadat het evenement plaats heeft gevonden. Als je evenement meerdere dagen is, ontvang je de entreegelden binnen vijf werkdagen na de laatste dag van je evenement. We maken het geld over na het bankrekeningnummer dat jij in je account hebt ingevuld. Vul om deze reden zorgvuldig je rekeninginformatie in.

Is een tussentijdse uitbetaling mogelijk?

De ticketomzet word binnen vijf werkdagen na je evenement aan je uitbetaald. Neem contact op met je accountmanager om een tussentijdse uitbetaling te bespreken.

.

Is Mijn geld veilig bij Ticket2Get?

Ja. Het geld wordt tot het aan jou wordt uitbetaald bewaard op een stichting Derdengelden. Jouw omzet wordt door een aparte stichting beheerd. De Derdengelden mogen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en bij eventueel faillissement vallen de Derdengelden hierbuiten. Op deze manier zijn jij en je bezoekers beschermd.

 

Tickets verkopen

Kan ik tickets verkopen in mijn lokale valuta?

Via onze ticketshop verkopen we tickets in euro’s. Je kaartkopers kunnen kiezen uit verschillende (lokale) betaalmethodes zoals bijvoorbeeld iDeal, verschillende creditcards & PayPal.

Hoe lang duurt het voor ik de tickets kan verkopen?

Zodra je je evenement hebt aangemaakt in het dashboard kun je tickets verkopen. Het enige wat je nodig hebt is de ticketshop. Als die geïntegreerd is op je website of Facebookpagina kan je kaartverkoop van start.

Kan ik ook gratis kaarten aanbieden?

Ja, dat kan. Via de ticketshop kun je in combinatie met een betaald ticket ook een gratis ticket aanbieden.

 

Jouw evenement

Welke klantenservice krijgen mijn kaartkopers?

We bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning via e-mail. Tussen 09:00 en 20:00 uur is onze gemiddelde responstijd slechts 2 uur en daarbuiten gemiddeld 4 uur. Daarnaast hebben we een uitgebreide FAQ (veel gestelde vragen) en kunnen kaartkopers een formulier invullen op onze website wanneer zij hun ticket kwijt zijn.

Wat moet ik doen bij annulering van het evenement?

Neem bij het annuleren van je evenement altijd contact op met je accountmanager. Hij of zij helpt je om het evenement te cancelen en alles goed te regelen. Daarnaast moet je natuurlijk al je kaartkopers op de hoogte brengen.

Kunnen kaartkopers een lokale betaalmethode gebruiken?

Je kaartkopers kunnen hun ticket betalen op verschillende manieren. Waaronder iDeal, PayPal of andere betalingsmogelijkheden. Laagdrempelig en bereikbaar voor miljoenen kaartkopers.

Kan ik Ticket2Get gebruiken naast mijn huidige aanbieder?

Dat raden we niet aan, omdat het verwarring kan veroorzaken bij je bezoekers. Het is in uitzonderlijke gevallen wel mogelijk als je bijvoorbeeld contractueel nog aan een andere aanbieder verbonden bent. Het is handig om contact op te nemen met je accountmanager voor meer informatie.

 

Ticketshop

Hoe integreer ik een ticketshop op mijn website?

Je hoeft absoluut geen webdesigner of techneut te zijn om een ticketshop toe te voegen aan je website. Sterker nog, je bent binnen 5 minuten klaar. We hebben een overzichtelijke instructie voor je gemaakt. De Ticket2Get ticketshop voeg je ook eenvoudig toe aan je Facebook- of WordPress pagina.

De iframe code ( Account beheer > Iframe code ) kopieer je in de HTML code van je site. Eventueel kunt ook nog de code aanpassen door de width op 100% te zetten (de volledige breedte van de desbetreffende pagina). Nadat je dit hebt opgeslagen is de ticketshop volledig geïntegreerd op je website. Je kaartkopers zien niet het verschil tussen de geïntegreerde ticketshop van Ticket2Get en jouw website.

Als er in het vervolg nieuwe evenementen worden toegevoegd in het dashboard zullen deze automatisch worden weergegeven in je ticketshop op je website.

Mijn tickets verschijnen niet in de ticketshop. Wat nu?

Er zijn verschillende redenen waarom je evenement of je tickets niet in de ticketshop verschijnen. Dit los je op in je dashboard. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met je accountmanager.

E-tickets & mobiele tickets

Een e-ticket kun je volledig in jouw huisstijl opmaken een mobiel ticket of m-ticket is een digitaal toegangskaartje dat naar de mobiele telefoon (smartphone) van een kaartkoper word gestuurd. Hierop staat een unieke barcode die gescand wordt bij de toegang van je evenement.

Kan mijn ticketshop op Facebook?

Ja, je kunt je ticketshop eenvoudig koppelen aan Facebook via je dashboard.

 

Entree oplossingen

Hoe kan ik de tickets scannen?

Met de checkin app kun je de tickets van de bezoekers scannen met een mobiele telefoon of tablet, of direct van een lijst ‘swipen.’ Wanneer je meer dan 1.000 tickets verkoopt ontvang je een scan-oplossing op maat.

Het inchecken van de tickets kan via:

U vult bij de installatie URL: “https://www.ticket2get.com/” in en bij de API code de unieke code die u van ons toegestuurd heeft gekregen.

Wat is deze app en wat kan ik ermee?

Met de app kun je de tickets van de bezoeker scannen met je mobiele telefoon of direct van een lijst ‘swipen.’ Daarnaast kun je een gastenlijst beheren en genodigden direct vanaf de gastenlijst inchecken.

Entree oplossingen op maat

Verkoop je meer dan 1.000 tickets voor je evenement?

Dan maken we graag een afspraak voor een entree oplossing op maat.

 

Data

Is alle data van mij?

Ja, via onze gratis ticketing software zijn alle bezoekersgegevens van u. Met de gegevens maak je het evenement succesvoller en dat is ook voor ons belangrijk. Met onze tools en software is het bovendien gemakkelijk om alle gegevens te beheren.

Kan ik alle data exporteren?

Ja, dat kan je in het dashboard downloaden. Klik daarvoor in de desbetreffend gedeelte op “gegevens exporteren”

Wie heeft er toegang tot mijn data?

Alleen jij als organisator en niemand anders! Je kunt de data gebruiken voor de promotie van je evenement of voor operationele zaken. In geval van nood kunnen wij de data voor je downloaden. Dit doen we alleen op jouw verzoek.

 

Zit je antwoord er niet tussen? Neem dan contact op.

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.